31 mars

En relativt bra dag då jag och Julia på den estetiska kommunikationen av vår lärare fick förslaget att gå och ta en fika med kaffe för att inspireras till idéer till ett skolarbete vi har. Vi ska just nu jobba med digital storytelling där vi med hjälp av två olika medel, tillexempel film och bild, ska berätta någon slags historia, helst något vi varit med om och har gemensamt, och sedan sätta ihop till en liten film med berättarröst. Jag är verkligen exalterad över uppgiften och att vi faktiskt spenderade lektionen på ett café med kaffe istället för i en skolsal var ju alldeles fantastisk, och nog har vi idéer!
 
Ganska direkt efter skolan väntade en tid hos tandläkaren för att laga tandställningen som jag råkat bita sönder, så klantigt! Sedan tog jag bussen hem, packade min blommiga lilla väska med en skrivbok och kamera och drog med mig Linnéa till piren, det var hur mysigt som helst. Allt mellan himmel och jord kom på tal. 
 
Annars har jag tränat i form av situps, planka, armhävningar och lite annat jag inte kan namnet på, samt sprungit en runda, jag drabbades nog lite av hybris där!

Slutet på början

- Bild: Julia Redigering: Jag -
 
Det är återigen måndag, början på veckan men slutet av månaden. Jag har ynka tre dagar kvar i skolan innan det efterlängtade påsklovet väntar. Denna måndag var ganska mycket brutalt kaos. Jag hade väntat mig Nationella prov i engelska men inget sådant blev det. Engelskan var inställd och jag och Julia begav oss ut i regnet för att ta en underbar frapino på espresso house, standard dessa röriga skoldagar. Efter en stund på stan återvände vi till skolan för att ha svenska, en lektion som inte blev mer än ett par minuters genomgång lång. Jag tog bussen hem, bytte om till träningskläder och körde 170 situps tillsammans med x antal andra övningar! Träningsvärken är olidlig! Nu väntas lite skolarbeten innan jag lägger mig för att orka upp till ännu en skoldag.
 
Kram 

Try to fix it before you break it

- Bild från solnedgången då Maja var här -
 
Jag vaknade vid nio av det våldsamma smattret mot fönstret. Som jag saknat dessa dagar så regnet öser okontrollerat, jag tycker om regn, det gör mig inspirerad. Jag kan ju dock erkänna att jag inte lyckats vara särskilt produktiv idag. Jag hade tänkt plugga men jag har inte riktigt tagit mig så långt! Istället har jag tränat, duschat, målat och planerar att börja läsa någon av mina nya böcker! Imorgon väntar Nationella prov, men det är sista veckan innan lov så jag står ut ändå. 

Sandra // 1998 // Norrköping

Läser, skriver, dricker vit mocha latte och dagdrömmer. Går även första året som estet med inriktning media.