Happy Halloween

Jag önskar er alla världens mysigaste och underbaraste halloween och avslut på oktober, årets finaste månad.
Själv avslutade jag denna vackra månad med att baka cupcakes och maränger, äta halloweengodis, dansa till otroligt dåliga låtar i mitt kök med kära Linnéa, öppna dörren åt små söta barn utklädda till alla de olika saker som med sina barnaröster sade bus eller godis, kasta florsocker och marängsmet omrking mig och sedan beställa mat och se på något avsnitt av paradise hotel med Linnéa.
 
Ett väldigt fint avslut på min absoluta favoritmånad. Jag är ett sådant oktoberbarn som älskar att höra regnet smattra mot fönstret och vinden vina i träden. Jag älskar doftljus som doftar höstigt vanilj och jag älskar chailatte på morgonen. Jag älskar att vandra omrking med håret i en slarvig hästsvans och en lite för stor stickad tröja. Jag älskar hösten och allt den bär med sig.
 
Kram.

Tisdag onsdag

Jag har inte bloggat på två dagar, har inte orkat eller haft inspiration. Det beror delvis på att jag igår var hos tandläkaren för att ta ut ytterligare två tänder. Gårdagens besök var mycket jobbigare och krävande än det första. Den första bedövningen fick jag ta tre gånger innan den faktiskt fungerade helt och hållet. Det kändes verkligen som att allt gick dåligt.
 
Både igår och idag har jag spenderat i min säng, munnen gör fortfarande ont och jag äter inte annat än soppa just nu! Det ska bli intressant att se hur tandställninger går.
¨
Idag fick jag i vilket fall hem en av böckerna jag beställt. Jag beställde en åt mig själv och en åt kära Maja. Jag valde att ge den första, den som idag landade i brevlådan, till Maja så jag har egentligen inte sett så mycket av boken! Av det lilla jag sett är jag otroligt spänd på att läsa den, jag kan inte vänta tills min kommer. 

Måndag 27/10

Hej fina ni! Idag har jag spenderat i princip hela min dag på stan med min mamma, vi åkte in för att köpa lite halloweendekorationer till kommande lördag då vi har någon liten halloweensammankomst hemma hos oss. Det var hur mysigt som helst och jag köpte till och med en liten pumpa till mitt rum! Sedan köpte jag min första ögonskugga från Makeup store i färgen louder, så underbar är den. Jag fick också med mig ett puder, ett par lösögonfransar och en mascara med mig hem. Väl hemma karvade jag två pumpor, den lilla med små hål och den med fladdermöss, riktigt stolt över den med fladdermöss faktiskt!
 
Imorgon vid halv 12 beger jag mig till tandläkaren för att ta ut ytterligare två tänder, inte taggad för fem öre men vissa saker måste man göra även om man inte vill! 
 
Trött efter en mysig dag tänkte jag gosa ner mig i sängen och förhoppningsvis somna och sova bra hela natten ut.

Sandra // 1998 // Norrköping

Läser, skriver, dricker vit mocha latte och dagdrömmer. Går även första året som estet med inriktning media.