Första advent

Det är söndag och första advent. Hur kan man låta bli att vara lycklig över att första december officiellt är här om bara några timmar? Jag tänkte dra igång det jag gjort sedan många bloggar tillbaka, en julig bild om dagen fram till julafton! Jag tänkte också försöka komma upp med en juldesign inom en snar framtid! Jag vet att jag sagt det hur länge som helst och jag ville ha upp den i helgen men med tanke på att jag fyllde år och sådant aå fann jag inte tiden. 
 
Gårdagen var för övrigt jättemysig. Tårta, kakor, presenter och mysiga människor! Jag är hur tacksam som helst för allt jag fick! Jag måste bara berätta om att jag fick en av dessa fina julkalendrar från The body shop! Jag vill öppna alla luckor här och nu! Men jag får helt enkelt snällt vänta till imorgon! Otålig som jag är! 
 
Jag önskar er alla en magisk första advent nu! Kram kram kram

Torsdag 27/11

Idag var en av dessa torsdagar då vi inledde dagen med grafisk kommunikation för att sedan ha en håltimme i ungefär tre timmar och sedan avsluta med två timmars idrott. Idrotten var dagens värsta del, vi hade någon crossfit-liknande aktivitet, det var otroligt jobbigt och jag har ont överallt, jag har också lyckats få två små cirkulära blåmärken på exakt samma ställe på varje knä? Hur lustigt som helst ju.
 
Morgondagen ska jag, bortsett från skolan, spendera med Linnéa! Se skräckfilmer och sådant trevligt!

26 november

Hur fina är vi inte? ♥︎
Idag slutade jag så tidigt som 11:50, så himla skönt att komma hem, hinna äta lunch och dricka lite kaffe och sedan ägna dagen åt lite annat än plugg! Det blir ju så oerhört enformigt efter ett tag! Då jag slutade så pass tidigt så passade jag på att skypa lite med fina Maja! Nu hade jag tänkt att packa min skolväska inför morgondagen samt jobba lite på min grafiska profil till Grafisk kommunikation!
 
Jag funderar även på att skaffa mig en lite juligare design inom en snar framtid! Känner att jag hamnat i något slags creative mode nu, jag vill göra allting, få ner stjärnorna i bild och form och text, mer än vad jag är kapabel till helt enkelt!

Sandra // 1998 // Norrköping

Läser, skriver, dricker vit mocha latte och dagdrömmer. Går även första året som estet med inriktning media.