Vardagsglitter i mörkret

Denna lilla finis dök ner på posten idag! En iPhone 5s. Det känns verkligen jättebra att äntligen ha en ny, min tidigare mobil var sönder och fungerade inte alls. Denna är tunn och större och jag är lite smått förälskad i den! Lite vardagsglitter här i mörkret.
 
Kram 

Dagen

Idag var en sådan dag då skoldagen kändes rätt bortkastad, det kändes som att vi inte gjorde något vettigt alls. Första och andra lektionen skulle vi ägna åt parafraser. Jag valde att göra en parafras på "Solnedgång i Venedig" av Claude Monet. Det gick väl inte jättebra haha. När jag och Julia var klara bestämde vi oss för att gå till Espresso house. Det är ju aldrig fel. Vi drack frappino trots kylan. Sedan avslutade vi dagen med en försenad redovisning. Ikväll tänkte jag ta tag i att läsa lite, försöka lägga mig tidigt. Jag mår illa och är otroligt trött idag, inte alls kul! Hoppas att ni alla har haft en fin dag! 
 
Kram på er!

F i n t

Tänk er detta nu till hösten! Den perfekta, blommiga klänningen. En svart och enkel klänning med en alldeles bedårande krage eller denna otroligt söta skjortklänning? Kallas dem så? Med ett par docs till! Finaste kläderna hittar man ju alltid till hösten! Allt är från H&M förresten!
 
Kram!

Sandra // 1998 // Norrköping

Läser, skriver, dricker vit mocha latte och dagdrömmer. Går även första året som estet med inriktning media.