Precis just nu

 
(Snor här med en lista från Jennifer Stroud.)
 
Precis just nu: Sitter jag i sängen min med pyjamas och datorn i knät. Dricker halvljummet kaffe, målar trött några penseldrag då och då. Ser de stora, gråvita molnen segla över himlen utanför fönstret, men ibland, bara ibland tittar solen in och lägger sig som en solkat över täcket. 
 
Precis just nu känner jag mig: Trött och sliten men ändå redo för ett varv eller två i löparskorna. 
 
Precis just nu är jag glad över: Jag är glad över alla fina människor jag har här i livet, över att jag snart klarat av första året på gymnasiet, glad över hur fint solen lyser in på mina egenplanterade växter, över att sommaren snart är här.
 
Precis just nu är jag nervös för: Min inte så efterlängtade muntliga del i Engelska. Inte nervös i egentligen kanske, men ni förstår. 
 
Precis just nu längtar jag efter: Maja. Så galet mycket. Jag har heller ingen aning om när nästa gång blir, vilket får saknaden att växa med ca 100%. 
 
Precis just nu är jag sugen på: Hade det inte varit för att jag redan har kaffe hade jag troligen svarat kaffe. Annars är jag ju ruskigt sugen på sommarlov, trots att inga stora grejer väntar. 
 
Precis just nu på bloggen: Känns det som att jag måste ta tag i mitt skrivande och göra fler tidsinställda och specifika inlägg. Men jag vet inte riktigt vad jag kan skriva om! Kanske något foto eller skrivrelaterat?
 
Precis just nu i livet: Känns det lite halvdant, lite sådär skevt. Mycket motgång och tråkigheter, men förhoppningsvis blir det bättre snart. 

Nästan lov

 
Vart har jag varit, kan man fråga sig. Ja, det undrar ju nästan jag också. Vi kan väl kort sagt säga att det varit lite för mycket för mig att hantera, bloggen glömdes i samband med det bort, men nu verkar det tack och lov vara ett uppehåll i katastrofen.
 
Så vad har hänt sedan sist? Jag har gått x antal promenader runt strömmen, fällt en och annan tår, druckit lite väl mycket kaffe, sprungit i ett ösregn, besökt en kamelfarm utan kameler, skrivit betydelselösa ord på blanka papper, spelat frisbeegolf, druckit iste och säkert fler helt irrelevanta saker, men det är ju helt okej ibland.
 
För tillfället målar jag i ljuset från mitt fönster och återställer min hopplösa iPhone som inte alls verkar känna för att sammarbeta. Jag lyssnar samtidigt på Blurryface, alldeles genialt mästerverk. Jag behöver inte oroa mig för att lägga mig tidigt, tiden nu innan lovet är nämligen läskigt lugn. Vi är tillexempel lediga på måndagar och har knappt lektioner alls. Igår gick jag och Julia till skolan för att mötas av en mattelärare som i princip sa att vi inte behövde vara där eftersom att vi inte har någon lektion, kändes ju sådär, men istället gick vi på stan, drack kaffe och gick till kvällen till något slags event som var lika dött som min insida. 

I think I lost my halo

 
Hej ni! Det är tisdag kväll och jag är sådär måttligt trött efter dagen. Inte nog med att jag spenderade dagen i klädaffärer inleddes den med nationella prov i matte, allra sista delen, den muntliga. Helt oförberett var det också, men det var nog lika bra, då fanns inte möjligheten till nervositet. Nu är i vilket fall alla prov avklarade och det känns oerhört skönt.
 
Imorgon ska skoldagen spenderas på en kamelfarm. Hur udda låter inte det egentligen? Det är i vilket fall en dag då vi har chansen att höja våra betyg och kompletera uppgifter, och allt detta på en kamelfarm.. det känns ju onekligen lite skevt men kanske blir det något att skratta åt med tiden.
 
Trött, som sagt, tänker jag lägga mig i sängen, se på tv och hoppas på att somna snart. Sova bra och vakna utvildad, det är ju det bästa av alla lägen. 

Sandra // 1998 // Norrköping

Läser, skriver, dricker vit mocha latte och dagdrömmer. Går även första året som estet med inriktning media.