Lördag i juni

 
En egentligen helt vanlig lördag, jag vaknade så sent som halv ett, skandalöst och helt oacceptabelt, men vad ska en göra på sommarlovet om inte sova? Trots det har jag under dagen hunnit med en del. Jag har gått en sväng på stan med mamma, igen! Modern min var ute efter doftljus. Sedan har jag också hunnit ta min dagliga promenad runt strömmen tillsammans med Julia och tillsist har jag duktigt skurat och dammsugit golvet. Resten av städningen får jag ta imorgon, det är faktiskt trots allt inte alltför mycket, byta sängkläder och dammtorka samt rensa skrivbordet en aning!

Grönt

 
Jag är en av dessa som helst har femtio olika plantor i mitt rum, och idag när jag och min mor tog en promenad ner på stan fann jag dessa två helt bedårande plantor samt krukorna. Den undra ser nästan lite plastaktig ut, jag tyckte att den var himla fin. Vi gick även in på en tebutik för att köpa lite löste, jag sökte kardemumma och mint men kom ut med mint och någon annan lite halvskum smak som tydligen var en av de mest sålda, god var den, jag har redan hunnit tjuvsmaka. Nu befinner jag mig i min säng, likt alla andra tider på dygnet, och funderar skarpt på att ta tag i städningen men att bara läsa en bok lockar ju också. 

If we don't go now, we won't get very far

 
En av dessa dagar då en vaknade av att magen värkte, inte det bästa sättet att vakna på kanske. Jag låg i vilket fall kvar i sängen, länge, slösade bort tiden. Men det är okej att göra så ibland. Sedan åt jag gröt och bokade två biljetter till den omtalade NASA-utställningen som jag och Maja ska gå på nu på tisdag, det är verkligen något att se fram emot! För tillfället sitter jag i min säng med datorn i mitt knä, funderar på att ta mig en promenad eller gå ner på stan för att köpa mintte som jag under en tid längtat efter. 

Sandra // 1998 // Norrköping

Läser, skriver, dricker vit mocha latte och dagdrömmer. Går även första året som estet med inriktning media.