Love is all we'll ever know for sure

Lördag och klockan är över tre och jag har inte åstadkommit mycket alls. Vaknade redan vid nio, gick upp och åt en mysig frukost med fralla och müsli framför tvn då jag och min extrapappa började se Interstellar, vi såg dock inte klart hela då annat kom i vägen! Annars har jag inte gjort mycket, jag har varit seg sedan jag vakande! Det är mulet och snöar, allmänt kyligt så jag föredrar att ligga kvar i sängen min hela dagen!

The Theory Of Everything

 
Som jag tror att jag skrivit om förut så har jag och Julia detta nyårslöfte om att i år gå på bio en gång i månaden. 
The Theory Of Everything fick representera Januari. Detta kan vara en av de vackraste filmerna jag någonsin sett. Allting var så perfekt, så genomtänkt. Jag ångrar inte för en sekund att vi såg just denna och jag vill se den flera gånger om. Herregud så vacker. 

// Alive no longer my amour //

Slutade min skoldag vid tolv, mötte upp familjen för att uträtta lite ärenden, åt på subway, drack en perfekt latte från espresso house, gick på yoga.
 
Det är i princip så min dag sett ut! Helt okej ändå! Trots att jag är väldigt trött då jag inte sovit särskilt mycket, det var nämligen storm hos oss hela natten! Regnade och blåste, jag som redan har svårt att sova påverkas enkelt av sådant! Yogan idag var hur kul som helst, jag gillar det verkligen. Man hittar ställningar som man aldrig någonsin trodde att man skulle kunna göra men lyckas sedan i alla fall! Hur roligt som helst och man känner sig alltid lite vigare och starkare efteråt! 

Sandra // 1998 // Norrköping

Läser, skriver, dricker vit mocha latte och dagdrömmer. Går även första året som estet med inriktning media.