Återkommande

- Utsikt på Gotland, Visby, -
 
Det är återigen denna måndag som tycks dyka upp konstant, men det gör mig egentligen ingenting eftersom att jag vill att dagarna ska passera, om inte länge alls kommer älskling hit, redan nästa helg faktiskt! I vilket fall, jag känner mig en liten aning mindre stressad nu än för några dagar sedan. Igår spenderades timmar på espresso house och nog fick jag gjort en hel del! En uppgift mindre att stressa över, jag tackar världen för min lilla kalender, och idag fick jag även en redovisning i svenska avklarad, vilket känns alldeles strålande! 
 
Snart ska jag knyta mina skor för att ge mig iväg på en kurs för att få börja övningköra, från 16:00 till 19:30, jag är inte superexalterad över det faktiskt, men den behövs ju gå för att jag så snart som möjligt ska få börja köra, trots att det känns trist att kursen är så lång, och inte har jag hört särskilt gott om den heller haha, önska mig lycka till med det!

Höstfrågor

1. Vad shoppar du mest i höst?
 
Detta är en så svår fråga känner jag, jag är besatt av både stickade tröjor och höstiga nagellack, men jag är samtidigt väldigt förtjust i doftljus och böcker, så någon av dessa, förutom kaffe på espresso house då..
 
2. Vad ser du fram emot i höst?
 
Åh herregud, det perfekta regnet och temperaturen som tillåter en att klä sig i hundrafemtio olika lager med skjortor och stickade tröjor och mössor och halsdukar, bästa som finns! Jag älskar det mysiga med doftljus och ljusslingor och böcker och te men självfallet även höstfärgerna utomhus. 
 
3. Gör du någon förändring med ditt utseende inför hösten?
 
Ja en kan väl anta att jag klär mig höstigare och varmare eftersom att jag  så lätt fryser. Annars brukar jag nog inte göra något jättemärkvärdigt, ibland anstränger jag mig kanske med lite höstiga ögonskuggor eller mörka läppar!
 
4. Vilket plagg gör den perfekta höstoutfiten?
 
Behöver jag säga mer än s t i c k a d e t r ö j o r ?
 
5. Vem spenderar du en regnig höstdag med & vad gör ni?
 
Regniga höstdagar är min favorit. Helst spenderar jag nog dessa med någon fin vän för att kanske ta en chailatte eller se på film, annars önskar jag ju såklart att jag kunde spendera dem med käraste Maja, det skulle troligtvis sluta med ljus, ljusslingor, mysiga tröjor och disneyfilmer. Möjligtvis varm choklad och/eller te. 
 
 
6. Favorit sminkprodukt inför hösten?
 
Jag tror faktiskt att jag väljer.. hm.. eyeliner och/eller höstiga ögonskuggor! I mörkrött och orange och brunt!
 
7. Höstpyntar du ditt hem/rum?
 
Ja men självklart! Löv, doftljus, vanliga ljus, pumpor och vem vet ens! Höst i mängder, om jag får bestämma!
 
8. Vad är det bästa samt sämsta med hösten?
 
Det sämsta måste ju då vara att det är så otroligt mörkt när en går upp och ska försöka sminka sig och sedan är det mörkt när en kommer hem från skolan också! Konsant och evigt mörker och det kan ju vara lite småkasst ibland. Det bästa måste ju vara.. cirka allt annat haha! Att kunna gå omkring i höstiga kläder och göra sig en kopp chailatte och sätta sig i sängen omrkingad av täcken och läsa en god bok. Men det mesta med hösten tilltalar mig haha.
 
 
 9. Kommer du klä ut dig till Halloween?
 
Nej, det tvivlar jag mycket starkt på, men kanske ser jag en skräckfilm eller två och äter lite godis i halloweenanda!
 
10. Favorit nagellack i höst?
 
Mörkare färger, till exempel mörkrött eller mörkgrönt, kanske mörkblått? Samt de lite mer neutrala färgerna, mauve är ju himla fint tycker jag. 
 
11. Dricker du något speciellt i höst?
 
Jag dricker nog extra mycket te samt chailatte, det är min standard när oktober sakta drar in över vardagen. Kanske gör jag mig varm choklad med grädde och marshmallows också? Vi får se, helt enkelt! Tänkte faktiskt testa mig på varm choklad med mint i! 
 
 

Höstdekorationer

 
Som jag skrev tidigare så ville jag dela med mig av några av höstdekorationerna i mitt rum! På övre bilden finns min lilla höstbukett, som består av några plastkvisar, en söt liten burk fylld med torkade rosblad av rosorna jag fått av min älskling samt mitt splitternya ljus från yankee candle, jag önskar att jag kunde infoga doften i det här inlägget så att ni alla kunde känna hur ljuvligt det doftar. 
 
På andra bilden finns min nya höstslinga med! Den sitter över min säng och jag tror att jag är nöjd med placeringen men ännu kan saker ändras! Jag tyckte att det kändes så himla tomt på den väggen så jag tänkte att den skulle pasa bra där men än är jag kluven.

Sandra // 1998 // Norrköping

Läser, skriver, dricker vit mocha latte och dagdrömmer. Går även första året som estet med inriktning media.