En söndag

// Bild från visbys gator //
 
Det är nu återigen söndag och imorgon börjar ännu en vecka, åh vilken skam att helgen inte varar längre, det hade jag ju velat. Lördagen denna helg spenderades i sängen tillsammans med datorn min med skype och älsklingen. Ett alldeles strålande sätt att spendera en lördag, även om jag önskar att jag fysiskt hade kunnat vara med henne, men vi tackar Skype för möjligheten att se min kärlek skratta. Jag till och med målade lite, tror det eller ej! Det är ju dock inget jag är duktig på alls, men jag önskar att bli! 
 
Nu är det söndag och den eviga söndagsångesten rullar in enligt regel, jag tänkte därför spendera denna dag med en bok i handen tillsammans med en kopp kaffe eller tre. Något jag däremot borde ägna lite tid åt är att städa mitt alltför katastrofala rum, men vem vill lägga dyrbar tid på sådant när böcker lockar? 

En helg

 
Helgen är äntligen kommen. Den inleds sorgligt nog med huvudvärk och det känns lite trits då jag senare ikväll ska gå på bio med Linnéa och Julia, skräckfilm hela vägen! Sinister 2, mer exakt. Jag kan ju spontant säga att jag avled till första filmen och den såg jag inte ens på bio, så hur ska inte detta bli? Önska mig lycka till! 
 
Annars har jag haft en lugn dag i skolan med introduktioner i fotostudion samt en liten fotorunda vid strömmen tillsammans med Julia, ljuset var fantastiskt så kanske visar jag några av porträtten som togs. 
 
Nu kan jag ju ärligt säga att jag inte känner för mycket annat än att krypa ner under täcket och läsa, jag bar börjat på Sista brevet från din älskade och den är ju helt magiskt bra. Jag har inte kommit särskilt långt än men ge mig lite tid så har jag snart läst ut den och kan säga något ord om den.

Spontanitet

 
 
Så, det här hände! Jag gick till frisören och klippte av mig håret mitt! Jag måste säga att jag är så glad över mitt beslut, trots att jag kanske inte riktigt lärt mig att hantera håret än och lite tomt känns det ju allt i nacken men det är utan tvekan en vanesak. Att lägga sig för att sova med kort hår är ju en fantastiskt, kan ju knappt tänka mig hur det är att duscha med denna frisyren? Måste ju gå på en sekund! 
 
 

Sandra // 1998 // Norrköping

Läser, skriver, dricker vit mocha latte och dagdrömmer. Går även första året som estet med inriktning media.