Söndagsmorgon

 
 
 
Se som min kära avokado växt, är det inte alldeles fantastiskt hur något så simpelt som en avokadokärna kan växa till något som detta? Nu är det ju i vilket fall söndag och det är verkligen dags för mig att ta tag i städning och packning men ändå sitter jag i sängen iklädd pyjamas och datorn i mitt knä. Jag tror dock inte att det ska ta någon längre tid och i annat fall får jag helt enkelt gömma all röra under sängen haha! 
 
Jag tänker avsluta dagen med en lång och härlig dusch känner jag, perfekt avslutning på en helg. Förhoppingsvis kunna somna tidigt eftersom att tåget går relativt tidigt imorgon! Men att sova kvällen innan en får träffa älskling brukar ju oftast inte vara särskilt lätt haha, fjärilarna i magen tar över! 

Lovdagar

 
Jag som hade tänkt vara så produktiv idag, men icke. Jag vaknade vid lite efter åtta och såg sedan på andra filmen i Pirates of the caribbean. Sedan dess har jag i mysiga kläder suttit i sängen, sett på tv, eller mer specifikt halvtaskiga serier på MTV. Så våldsamt bra gick planerna om städning och packning! Men än är dagen faktiskt inte slut, fast latte och fler filmer lockar så otroligt. 
 
Första dagen på ledigheten blir jag alltid så brutalt trött, det beror troligtvis på att all stress en byggt upp under en lång tid släpper. Så jag tycker faktiskt att jag är förtjänt av en dag med absolut ingenting i sysselsättning.  Jag ska faktiskt ta tag i städandet, när jag tar mig så långt!

När det är lov

 
Äntligen. Är det lov. Så välbehövligt och i rätt tidpunkt. En mer skoltrött människa får en leta efter! Skoldagen var i vilket fall inget märkvärdigt, någon form av Halloweenaktivitet men som den estet jag är deltog jag inte alls haha. Jag skulle egentlgien ha slutat skoldagen vid lunch men eftersom att jag missat en del i engelska. Nu är i vilket fall allting avklarat och det känns superbra. 
 
Under dagen har jag varit med kära Linnéa. Vi inledde enligt regel dagen med fika för att sedan vandra runt lite i staden. Jag har faktiskt även hunnit med att övningsköra och visst går det framåt! Det känns verkligen superkul och jag kan nu mer relativt väl hantera grunderna i en bil. Nu till kvällen blir det tacos och sedan ska jag göra mig te eller en latte med vit choklad och se på en film. Vilken är ännu oklart men jag är väldigt sugen på Pirates of the caribbean, björnbröder och Nightmare Before Christmas. Sistnämnda är en stor favorit hos mig och senast idag spelade jag soundtracket till den. Kärlek kärlek kärlek. 
 
Jag hoppas på att kunna somna tidigt, nu när en vet att en har lov släpper så mycket och det resulterar ofta i extrem trötthet och jag känner lite att jag skulle kunna sova i tre veckor utan besvär. Under helgen väntas packning och städning och med största sannolikhet en film eller två. Sedan ska jag också ta tag i de två böcker vi har att läsa i skolan till efter lovet!
 
Ha nu en fin kväll allihop! 

Sandra // 1998 // Norrköping

Läser, skriver, dricker vit mocha latte och dagdrömmer. Går även första året som estet med inriktning media.