50 shades

Och så blev jag helt plötsligt en av dessa som sett Fifty Shades Of Grey. Åh herregud vad denna filmen är både hatad och älskad. Det råder extrema diskussioner angående rätt och fel och allt vad det är, debatten är jag ärligt talat inte särskilt insatt i. Kanske borde jag inte ha något att komma med eftersom att jag inte ens läst böckerna, men detta var ingen dålig film, det var det verkligen inte. Eftersom att jag hört så oerhört mycket om det ena och det andra när det gäller filmen så hade jag förväntat mig det värsta. En film bestående av en enda lång sexscen var vad jag trodde att jag skulle se, men så var verkligen inte fallet.
 
Filmen har trots allt en handling och jag tänker inte ljuga, jag tyckte att filmen var bra. Jag kom till filmstaden med skam i kroppen över att se denna film men kände mig efteråt så oerhört fånig. Filmen har en del scener som jag är tveksam till, men sammanfattningsvis är den bra. Skådespelarna var bra, manuset var bra, ljussättningen och klippningen var bra. Filmen är absolut inte dålig, det tror jag inte att någon ärligt kan påstå. Men Gud förbjude att jag, extremfeministen Sandra får tycka att filmen faktiskt var bra, det är ju helt emot reglerna för en feminist.
 
Innan man börjar härja angående filmen så tycker jag faktiskt att man ska se den. Kanske har man fått en helt skev bild eftersom att så mycket sägs till höger och vänster, vad vet jag? Och vi ska också understryka att jag endast säger mina åsikter angående Filmen och inte boken, så inga fåniga påhopp här. Men jag ångrar absolut inte att jag såg den och jag ser ärligt talat fram emot nästa. 
 
Ha i åtanke att detta är Mina åsikter och jag hoppas att jag inte gjort någon upprörd med någonting! Det var aldrig min mening om fallet är så. Jag vill avslutningsvis önska er en fortsatt trevlig fredag! Kram på er.
Kommentarer

Kommentera här:

Ditt namn
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg

Kommentar:

Trackback

Sandra // 1998 // Norrköping

Läser, skriver, dricker vit mocha latte och dagdrömmer. Går även första året som estet med inriktning media.