Vegetariska rätter

Nu när det råder evigt höstmörker har jag blivit så sugen på att testa nya vegetariska rätter eftersom att jag nu övergått till att vara vegetarian, och ni anar nog inte hur bra det känns, det gläder mig verkligen och därför blir jag lite ledsen då andra inte tycks vilja acceptera det trots att det är vad som gör mig glad. Jag finner det svårt att förstå hur en annan människa kan låta sitt ego tala och vara emot en annan människas lycka. Men i vilket fall tänkte jag dela med mig av ett par recept jag är väldigt intresserad av att testa.
 
 
 
Hur gott ser det inte ut? Det står enligt recept på Arla att det är en snabblagad och vardaglig pastarätt med festliga smaker av ost och broccoli, sedan är den även toppad med nötter. Nom säger jag bara, måste testas. 
 
 
Arla beskriver denna rätt som en smakrik tomatsås med körsbärstomater, röda linser och ost. Ser det inte ut som en mycket passande rätt nu till hösten? Gärna ska den toppas med basilika också, och det är ju ett faktum att tomat och basilika passar utmärkt.
 
 
En minst lika höstig rätt som den ovan. Även denna skrivs vara en snabbgjord pastarätt med en krämig ostsås och vitlöksfrästa champinjoner. 
 
 
En höstig soppa skulle inte heller sitta fel såhär i vardagen. Den beskrivs som en vitaminrik grönsakssoppa med timjan och rosmarin, även innehållande mättande bönor. Den ser då oerhört god ut och den smakar troligen lika gott. Kanske värt att testa? 
Kommentarer

Kommentera här:

Ditt namn
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg

Kommentar:

Trackback

Sandra // 1998 // Norrköping

Läser, skriver, dricker vit mocha latte och dagdrömmer. Går även första året som estet med inriktning media.