Precis just nu

 
(Snor här med en lista från Jennifer Stroud.)
 
Precis just nu: Sitter jag i sängen min med pyjamas och datorn i knät. Dricker halvljummet kaffe, målar trött några penseldrag då och då. Ser de stora, gråvita molnen segla över himlen utanför fönstret, men ibland, bara ibland tittar solen in och lägger sig som en solkat över täcket. 
 
Precis just nu känner jag mig: Trött och sliten men ändå redo för ett varv eller två i löparskorna. 
 
Precis just nu är jag glad över: Jag är glad över alla fina människor jag har här i livet, över att jag snart klarat av första året på gymnasiet, glad över hur fint solen lyser in på mina egenplanterade växter, över att sommaren snart är här.
 
Precis just nu är jag nervös för: Min inte så efterlängtade muntliga del i Engelska. Inte nervös i egentligen kanske, men ni förstår. 
 
Precis just nu längtar jag efter: Maja. Så galet mycket. Jag har heller ingen aning om när nästa gång blir, vilket får saknaden att växa med ca 100%. 
 
Precis just nu är jag sugen på: Hade det inte varit för att jag redan har kaffe hade jag troligen svarat kaffe. Annars är jag ju ruskigt sugen på sommarlov, trots att inga stora grejer väntar. 
 
Precis just nu på bloggen: Känns det som att jag måste ta tag i mitt skrivande och göra fler tidsinställda och specifika inlägg. Men jag vet inte riktigt vad jag kan skriva om! Kanske något foto eller skrivrelaterat?
 
Precis just nu i livet: Känns det lite halvdant, lite sådär skevt. Mycket motgång och tråkigheter, men förhoppningsvis blir det bättre snart. 

Sandra // 1998 // Norrköping

Läser, skriver, dricker vit mocha latte och dagdrömmer. Går även första året som estet med inriktning media.