Dagen som går

 
Dagen har bjudit på samtal till både det ena och det andra, förhoppningsvis får jag ut en ny mobil inom en snar framtid. Vi har i vilket fall lyckats hämta ut och öppna upp spärren för ett nytt simkort med samma nummer som på den som blev stulen, den stulna mobilen är fortfarande spärrad och så även simkoret i. Tills jag får en ny mobil har jag en gammal iPhone med det nya simkortet vi hämtat ut, vilket känns skönt. Att behöva byta nummer är det sista jag vill nu.
 
Bortsett från blåmärken och skrapsår från händelsen mår jag helt okej, jag är dock oerhört paranoid och rädd att gå utomhus, jag blir stressad så fort någon verkar stirra lite för länge. Det lär nog ta ett tag att fungera fullt som vanligt, men tid läker allt har jag lärt mig. 
 
Annars har jag även hunnit köpa en ny jeansjacka eftersom att polisen tog min gamla för DNA, något positivt i det hela! Och på torsdag åker jag till Gotland vilket ska bli oerhört skönt efter allt som konstant sker, så imorgon blir det förhoppningsvis att börja småpacka lite! 
Kommentarer

Kommentera här:

Ditt namn
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg

Kommentar:

Trackback

Sandra // 1998 // Norrköping

Läser, skriver, dricker vit mocha latte och dagdrömmer. Går även första året som estet med inriktning media.